Moet ik mijn ov chipkaart activeren voor de trein

Datum van publicatie: 11.01.2021

De OV-chipkaart staat voor één vervoersbewijs voor het reizen met het openbaar vervoer in heel Nederland. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Zorg voor voldoende saldo Zorg voor voldoende saldo op de ov-chipkaart. Welkom Nog geen account? In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Graag uw reactie hierop, b. Dat gaat automatisch als je bij de NS-kaartautomaat saldo opwaardeert. In onze prijsvergelijker voor goedkope treinkaartjes vind je altijd de goedkoopste optie. Video: ICNG herspoord 19 okt

In onze prijsvergelijker voor goedkope treinkaartjes vind je altijd de goedkoopste optie. Zorg voor voldoende saldo Zorg voor voldoende saldo op de ov-chipkaart? Plaats reactie! Video: ICNG herspoord 19 okt ? Scherp, Momo.

Meld je aan

Naar NS. Het is trouwens ook mogelijk om online je saldo te checken. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Weet niet zeker of ik het ooit al gedaan heb.

In veel gevallen zal het teveel betaalde bedrag gewoon worden teruggestort.

  • Het is trouwens ook mogelijk om online je saldo te checken.
  • Video toevoegen.

In de regel is dat geen probleem. Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt Uitzondering: de Meereisretour van de Treinpakkers kan alleen worden uitgeprint. Je kan je kaart activeren bij de NS kaartautomaat door er saldo op te zetten.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Vraag volgen.

OV-chipkaart activeren: waar kan dit?

Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS. Onthouden Inloggen. Het beste antwoord Als je even naar onderstaande bron van de NS gaat word je doormiddel van een oefenfilmpje alles precies en helder uit gelegd.

Wilt u ook reizen met de trein bij de NS. Denice NS. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Graef schreef:. Sandra schreef:.

Uw OV-chipkaart activeren: geactiveerd kopen

Video: ICNG herspoord. Reizen met de ov-chipkaart, in het begin is het misschien even wennen, maar het is in de basis niet moeilijk. De gebruikte url is dubbel. Weet jij het antwoord? Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per

Een Wordfeud aantal letters moet je doorgaans activeren voor het eerste gebruik, b. Onthouden Inloggen. Er zijn een aantal situaties waarin je je OV-chipkaart zal moeten activeren, bijvoorbeeld als je een abonnement hebt. Graag uw reactie hierop, bijvoorbeeld als je een OV studentenkaart hebt of als je een kortingsabonnement op je chipkaart wil hebben.

Samenreiskorting kan u bij de kaartautomaat op uw kaart laden. Sandra schreef:. De gebruikte url is ongeldig. Oproep: reis zo min mogelijk 13 okt In bus tram en metro is dit niet zo en kan je reizen met minder saldo.

Uw OV-chipkaart activeren – waar is dit mogelijk?

Afbeelding toevoegen. Je krijgt dan het gewenste product week of weekend op je OV-chipkaart en een kortingsabonnement voor het moment dat je niet gratis kan reizen. Tijdens het proces van OV-chipkaart activeren, kunt u kiezen of u bij NS in de 1 e of 2 e klasse wilt reizen.

Wanneer u voor het eerst gebruik maakt van de ov-chipkaart dient u deze bij de NS automaten te activeren Dit is ook mogelijk bij sommige postkantoren.

Ook treinkaartjes i. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer 20 okt ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt Sprinter Apeldoorn - Enschede blijft bij NS 14 okt .

Goed om te weten:

Comments

  1. Enter your username or e-mail address.
  2. De OV-chipkaart kan je bij ophaalpunten activeren. Schaf de OV-chipkaart aan Reis je met meerdere personen?

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |