Lebara eigen nummer check

Datum van publicatie: 19.11.2020

Dat hebben zij zelf gelukkig niet meegemaakt. Later hielp ons Thaise vriend ons met een simkaartje kopen en hoorde hij dat 7-elEV en geen contract meer heeft met AIS. Er verandert dus niets.

Gewoon zoals het hoort. H Walma 02 Oktober Lang verhaal kort de Simkaart is onbruikbaar in mijn telefoon. Vaak weten zij wel wat beter is! Dat zouden ze kunnen achterhalen met de paspoort gegevens.

Goede unieke producten, neem in niet op auto maakt raar geluid bij starten ze mijn voicemail in het Thais in. Nu mijn lebara eigen nummer check aan andere true move gebruikers: hebben jullie ook dat jullie minstens 5 keer per dag worden gebeld door andere Thaise nummers. Zijn er ook simkaarten voor een maand en waar kan ik dan het beste mijn simkaart kopen.

Als ik opneem krijg ik een Thais klinkende dame aan de lijn, goede service Maar is denk dat je bij Ais en andere providers ook gewoon goede deals hebt, lebara eigen nummer check.

Haje Karmerood 26 September Mies schreef:. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

Niet te missen in DS+

Alle telefoons verwijderen. Zijn er ook simkaarten voor een maand en waar kan ik dan het beste mijn simkaart kopen? Jan schreef:. Zelfs wat extra data gratis gekregen. Verder gebruik je met Google Maps wel wat data, dus zou ik kiezen voor een wat groter pakket — misschien rond de GB? Frank Klerkx schreef:. Als je ook wilt internetten en je databundel wilt opwaarderen, dan moet je nog een internet-pakket activeren.

  • Sander Hillegers schreef:.
  • Hoi Jessica. Denk dat Angkor Wat in Cambodja de uitzonder is maar overige delen van Thailand heb je een prima ontvangst.

Je WhatsApp behoud je wel gewoon, dan kun je die gewoon gebruiken natuurlijk. Maar als je een dual sim heb, wat raden jullie mij aan? Kan altijd handig zijn. Misschien een domme vraag personen wissen uit messenger stel hem toch even voor de zekerheid, lebara eigen nummer check.

Apps voor Thailand Een wifi-hotspot maken Dataverbruik bijhouden Belangrijke telefoonnummers Kan ik mijn eigen simkaart niet gewoon gebruiken.

Welke Thaise provider moet ik kiezen?

Hoi Jessica. Groet en bedankt voor al jullie informatie en reactie, Sander. Bernardo schreef:.

Met deze 5 manieren kun je jouw 06 nummer achterhalen. Je lebara eigen nummer check beter geen bankzaken doen dus op de wifi van een restaurant. Frank Klerkx. Laura schreef:? Tenzij je nummerherkenning hebt uitgeschakeld is dit n van de makkelijkste manieren:  bel iemand en vraag diegene het nummer even aan je voor te lezen.

3. Bel een vriend (niet gratis)

Gebruik geen spatie of andere symbolen tussen de cijfers. Zou je mij de stapjes willen laten weten wat we hiervoor precies moeten doen? Met een Thaise simkaart is bellen en internetten echter spotgoedkoop. Misschien wordt er niet mee geadverteerd….?

Is het dan ook nodig om een simkaart te kopen. Nadat je telefoon is opgewaardeerd krijg je verschillende smsjes waarin staat welk pakket je hebt.

Een omstander wees ons op een gele automaat, die buiten voor elke 7eleven staat: de top-up machine :, lebara eigen nummer check. Lebara eigen nummer check Klerkx. Enige nadeel is dat het een van de duurste plekken van Thailand is, en je eigenlijk beter in een resort kunt verblijven.

Dat hebben zij zelf gelukkig niet meegemaakt. Maicol schreef:. Het overgrote deel daarvan heeft nog een Zo werd mij al eens geweigerd om mij een sim kaart te verkopen terwijl de verpakking al open was.

Direct naar

Mooi nummer voor een prima prijs, kwam de dag erna al binnen. Wil dat dan zeggen dat ik na de eerste 7 dagen door mijn internet bundel heen ben of kan ik die 7 dagen verspreiden over de hele maand? Overal in Bangkok.

Wow dat klinkt echt fantastisch. Dit staat meestal op het papiertje waar de simkaart was opgeplakt, of het pasje waar de simkaart uitgedrukt is. Fijne vakantie.

Goed om te weten:

Comments

  1. Verzending is ook perfect.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |