App iphone beveiligen met wachtwoord

Datum van publicatie: 13.01.2021

U kunt alleen notities op uw apparaat en notities in iCloud vergrendelen. Als u bent ingelogd bij iCloud voor Windows , hebt u geen app-specifiek wachtwoord nodig wanneer u uw Apple ID gebruikt in Microsoft-apps. Tik vervolgens onderaan op 'Voeg limiet toe', vul de beveiligingscode in en kies voor 1 minuut.

Bestel nu Abonneren. Zodra je de apps hebt geblokkeerd met een limiet worden ze na 1 minuut gebruik onmiddellijk beveiligd. Normaal worden de limieten gesynchroniseerd. Tekenlimiet: Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Zodra je de toegangscode hebt ingesteld kun je de apps gaan beveiligen met een code via applimieten. App-specifieke wachtwoorden beheren U kunt maximaal 25 actieve app-specifieke wachtwoorden tegelijkertijd hebben.

Je kunt je notities op de volgende manieren weer vergrendelen: Tik op het vergrendelsymbool boven in het scherm. U gebruikt app-specifieke wachtwoorden bijvoorbeeld voor mail- contact- en agendavoorzieningen die niet door Apple worden geleverd. Na 15 minuten blokkeert de app weer volledig en kun je deze weer ontgrendelen met de beveiligingscode. Log in bij uw Apple ID-accountpagina. Hallo, ik heb een iphone 5s en wil graag de app iAppLock downlouden maar ik weet niet hoe dat moet.

Wesley Fabry 5 november om Als je een toegangscode voor schermtijd instelt kun je schermtijd niet zonder de toegangscode uitschakelen, app iphone beveiligen met wachtwoord. Ik wil graag vooral de wachtwoorden app beveiligen maar die optie is er niet.

Tik vervolgens onderaan op 'Voeg limiet toe', vul de beveiligingscode in en kies voor 1 minuut. Tik op de vergrendelde notitie en tik vervolgens op 'Bekijk notitie'.
  • Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.
  • U kunt geen notities vergrendelen waarin pdf's, audio- of videobestanden, Keynote-, Pages- of Numbers-documenten staan, of notities die via IMAP worden gesynchroniseerd zoals notities van Yahoo, Gmail en Hotmail.

Als je één vergrendelde notitie opent, worden al je vergrendelde notities in dezelfde account tijdelijk enkele minuten ontgrendeld, zodat je gemakkelijk ook andere notities kunt bekijken of informatie uit andere apps kunt kopiëren en plakken. Voordat u uw wachtwoord invoert, Face ID gebruikt of Touch ID gebruikt, ziet u alleen de titel en de laatste datum waarop de notitie is gewijzigd.

Klik in het gedeelte 'Beveiliging' op 'Maak wachtwoord aan' onder 'App-specifieke wachtwoorden'. Vervolgens wordt de schermtijd van je toestel of alle apparaten getoond met daaronder de meest gebruikte apps. Vereis na 15 minuten: als u uw wachtwoord in de afgelopen 15 minuten hebt ingevoerd, wordt u niet opnieuw gevraagd om uw wachtwoord in te voeren.

Als u wilt stoppen met het delen van een notitie, opent u  en tikt of klikt u op 'Stop delen'.

Als u met een beheerde Apple ID bent ingelogd bij iCloud, of om de 15 minuten om een wachtwoord laten vragen. Als je je Face ID- of Touch ID-instellingen wijzigt of je wachtwoord voor Notities wilt wijzigen, kunt u uw notities niet vergrendelen!

Voer uw nieuwe wachtwoord en wachtwoordaanwijzing in. Aanbiedingen van iCreate. Zodra je de apps hebt geblokkeerd met een limiet worden ze na 1 minuut gebruik onmiddellijk beveiligd.

Toon meer resultaten. Wachtwoordvoorkeuren voor de iTunes Store en App Store beheren U kunt voor elke aankoop om een wachtwoord laten vragen, moet je je wachtwoord app iphone beveiligen met wachtwoord Notities opnieuw invoeren.

Hoe installeer ik deze tweaks?

Klik in het gedeelte 'Beveiliging' op 'Wijzig'. Wesley Fabry 5 januari om Dat kan alleen voor documenten, de tip gaat over alle apps. App-specifieke wachtwoorden beheren U kunt maximaal 25 actieve app-specifieke wachtwoorden tegelijkertijd hebben. Houd er rekening mee dat iedereen die de toegangscode van uw apparaat kent, toegang heeft tot uw vergrendelde notities.

Nadat u een notitie hebt vergrendeld, is deze automatisch op al uw apparaten beveiligd met uw wachtwoord. Houd er wel rekening mee app iphone beveiligen met wachtwoord de app dan ook een kwartier onbeschermd is - k als je de app na een minuut al afsluit. Publicatiedatum:   30 juni. Het is ook niet mogelijk notities die u met iemand anders deelt, met een wachtwoord te beveiligen. Ja Nee. Begeleide toegang is nu ingeschakeld.

Een app-specifiek wachtwoord aanmaken

Jan 5 november om is maat voor niks, in de instellingen kan men makkelijk zonder pincode schermtijd uitschakelen? Om app-specifieke wachtwoorden te kunnen aanmaken en gebruiken, moet uw Apple ID beveiligd zijn met twee-factor-authenticatie.

U kunt wachtwoordbeveiliging voor betaalde items op uw iPhone, iPad, iPod touch of computer niet volledig uitschakelen. Helaas is de limiet niet in te stellen op 0 minuten, dus de eerste minuut blijft de app onbeschermd.

  • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].
  • Kies 'Vergrendel notitie'.
  • Hoe kan ik die app openen zonder de toegangscode in te moeten voeren?
  • Wat je dan kunt doen is de iPhone app vergrendelen.

Helaas biedt Apple deze mogelijkheid zelf niet, moet je je wachtwoord voor Notities opnieuw invoeren. Als je je Face ID- of Touch ID-instellingen wijzigt of je wachtwoord voor Notities wilt wijzigen, gescand document of lijst met belangrijke informatie bevat.

Categorien iOS? Ja Nee. Apple doet geen enkele app iphone beveiligen met wachtwoord met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Wachtwoordbeveiliging van Notities gebruiken Of uw notitie nu een afbeelding, maar via een omweg is het wel mo. Aanbiedingen van iCreate.

Als u de wachtwoordinstellingen wilt wijzigen, logt u uit en volgt u de stappen hierboven om opnieuw in te loggen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Bedank ons door Fixjeiphone te liken op Facebook!

Dit betekent dat iedereen die de toegangscode van uw apparaat kent, toegang heeft tot uw vergrendelde notities. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Wil je appletips pushberichten ontvangen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Kies nu voor 1 minuut, schakel de optie 'Blokkeer bij einde van limiet' in en bevestig door op 'Voeg toe' te tikken.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |