Youtube film invoegen in powerpoint mac

Datum van publicatie: 12.11.2020

Deze knop opent een venster waar u een insluit code, zoals een insluiting voor een video, kunt kopiëren. Een onlinevideo invoegen Zoek de gewenste video op een afzonderlijk tabblad in uw webbrowser.

Klik op OK in het berichtvenster.

U kunt dit kader verplaatsen en de grootte ervan wijzigen. U kunt een upgrade uitvoeren van Office naar een nieuwere versie. Kopieer de URL van de pagina vanuit de adresbalk van uw browser.

Zorg ervoor dat de Ja, webpagina automatisch vernieuwen realtime bijwerken is ingeschakeld en klik op volgende. Op Slideshare.

Verzenden Nee, kun je hem de juiste plaats op de slide geven. Op het gebruik van online video's zijn de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid van de provider van toepassing. Beoordeling: 4. Nu je YouTube film in PowerPoint is ingevoegd. Wilt u in plaats daarvan een video invoegen vanaf uw computer.

Goed programma om goede video’s voor PowerPoint te maken

Het dialoogvenster LiveWeb wordt geopend. Ga terug naar stap 2 en klik op Insluiten :. Selecteer Ja om toe te staan, dat deze app wijzigingen aanbrengt aan uw apparaat. Openen Office vanuit het menu Start. Kopieer het adres van de webpagina vanuit de adresbalk van uw browser. Speel de video af op uw dia om te controleren of deze werkt. Meer hulp nodig?

  • Klik op het tabblad Bestand van het werkbalklint en vervolgens op Opties.
  • U moet de gebruiksrechtovereenkomst accepteren als u de invoegtoepassing wilt gebruiken. Contact opnemen met ondersteuning.

Plak in het bovenste vak het adres uit stap 1 van de video die u wilt invoegen, youtube film invoegen in powerpoint mac. Internet Explorer 11 is een onderdeel van het Windows-besturingssysteem en volgt de Lifecycle-beleid voor het product waarop het is genstalleerd? Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Met behulp van verschillende plug-ins zou je alsnog een online video in PowerPoint kunnen plaatsen. Wilt u in plaats daarvan een video invoegen vanaf uw computer.

Video afspelen

Wat je het beste kunt doen is een eigen videobestand invoegen. Klik in Verkenner met de rechtermuisknop op het zip-bestand en kies Alles uitpakken. Opmerking:  Als u deze functie wilt gebruiken, moet u de bureaubladversie hebben van PowerPoint , moeten de Office-updates van april zijn geïnstalleerd en moet u Internet Explorer 9 MS of Internet Explorer 10 of hoger aanbevolen gebruiken. Houd er rekening mee dat Internet Explorer 11 wordt ondersteund in een browser.

Klik op het tabblad Bestand van het werkbalklint en vervolgens op Youtube film invoegen in powerpoint mac. Klik er vervolgens met de rechtermuisknop op en kies Voorbeeld. Wanneer het videokader op uw dia staat, moet u het selecteren. Als u een voorbeeld van ik heb je lief toon hermans video op uw dia wilt bekijken, moet Internet Explorer 11 op uw computer zijn genstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het videokader.

Als u video's wilt afspelen in PowerPoint.

Embed YouTube in PowerPoint: verschillende versies

Wanneer je zelf over een videobestand beschikt zou ik je altijd aanraden om deze te verkiezen boven het insluiten van een YouTube video in PowerPoint.

In PowerPoint voor Microsoft voor Mac kunt u ook een onlinevideo invoegen van Microsoft Stream, een videoservice voor bedrijven. Klik indien nodig op Afspelen om de video te starten.

  • Hoe krijg je dan een YouTube filmpje in PowerPoint?
  • De video wordt in de dia ingevoegd.
  • Voor deze functie is PowerPoint voor Microsoft voor Mac versie
  • Ga naar het tabblad Afspelen op het lint om te bepalen hoe en wanneer de video wordt afgespeeld:.

Als alles er goed uitziet, drukt u tweemaal op Escape om terug te keren naar uw PowerPoint. Gebruik je PowerPoint. In het dialoogvenster PowerPoint Opties selecteert u het Vertrouwenscentrum in het youtube film invoegen in powerpoint mac en klikt u vervolgens op Instellingen voor het Vertrouwenscentrum.

Als deze zijn voltooid, kunt u de derde procedure gebruiken om een onlinevideo in te kuub van liter op een dia in PowerPoint Meer informatie.

Als alles er goed uitziet druk u tweemaal op Escape om terug te keren naar het programma.

Stappenplan “Youtube video in Keynote/Powerpoint presentatie embedden”

De dagen dat het te ingewikkeld wat om hoogstaande functies aan PowerPoint presentaties toe te voegen zijn voorbij. Als u het Vereenvoudigde Lint hebt uitgeschakeld, hebt u geen tabblad Diavoorstelling.

Laatst bijgewerkt op

Hoewel PowerPoint voor Mac zelf geen ondersteuning biedt voor het invoegen van een jumbo deze week, hoeft u slechts een paar stappen uit te voeren waarmee u een video van YouTube of Vimeo kunt invoegen. Klik op OK in het berichtvenster. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |