Smart tv philips app youtube

Datum van publicatie: 13.03.2021

Die TV is feitelijk een monitor met een computer in 1 kassie. Ik heb een smart tv.. Vanaf smartphone en Tablet Youtube op tv afspelen.

Privacybeleid Servicevoorwaarden van YouTube Feedback verzenden. Sharp 40BL5. Salora 22FSW Het totaal bedrag bij elkaar was dan ook groter duurder. Gepost zondag 24 mei Iedereen happy. Er is ons nooit verteld dat de tv al binnen enkele jaren verouderd zou zijn!

Ik vind die tv "Smart" technologie ook wel erg vervelend en privacy schendend, welke pagina's enzo je hebt b. En dan wordt er toch nog wat geld verdiend op een positieve manier door Philips Sharp 32HI Salora 39FSW Annuleren Producten vergelijken.

Helemaal mee eens.

Vooral de mediaspeler vond ik persoonlijk èrg goed! Dank Mr Google. Eerst zie ik dat facebook niet meer samenwerkt en nu youtube kan ik niets meer beluisteren ,soms maar dan slaat het na de video uit:- Ik vindt dat dit echt opgelost moet worden door geld bij te leggen en een nieuwe ervoor te geven.
 • Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de afstandsbediening te pakken en het interactieve tv menu te openen. Belachelijk steeds weer die veranderingen, over verkwisting gesproken!!!!!!!!!!
 • Philips bedankt! Onze tv ook gekocht voor rtlxl en youtube.

Youtube streamen met een Apple TV

Salora 22FSB Op 24 mei schreef Turbokeu :. En dus ronduit niet kunnen. Dus ook de laatste keer dat het een Samsung is. Vind deze reactie leuk. Ik weet er alles van.

 • Producten weergeven Producten verbergen. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten.
 • Is zoals naar de hifi luisteren met de stofzuiger aan..

Log in met je Google-account. Als je daarop klikt, door daarop te klikken wordt de Youtube video naar jouw televisie gestreamd. Registreer uw product.

Ik kan nog wel YouTube filmpjes bekijken via mijn gekoppelde telefoon en tablet. Marco Batenburg. Ze spelen gewoon samen en willen dat smart tv philips app youtube om de 2 jaar een nieuwe tv koopt.

Met de Google Chromecast Youtube kijken op tv.

MNM tm Golden Member. Ik dacht het dus niet! Kies ik een andere app dan gaan die wel. Mensen vervang je tv NIET voor een nieuwe.

Eerst zie ik dat facebook niet meer samenwerkt en nu youtube kan ik niets meer beluisteren ,soms maar dan slaat het na de video uit:- Ik vindt dat dit echt opgelost moet worden door geld bij te leggen en een nieuwe ervoor te geven. Resultaten per pagina 10 20 30 40 Daarnaast kun je ook Youtube kijken smart tv philips app youtube telefoon, SP Terug naar boven! Laten wanneer word je medisch afgekeurd stappen ondernemen om deze bedrijven niet straffeloos er mee weg te laten komen.

Ik heb wel de firmware via USB bij kunnen werken maar dat heeft totaal niet geholpen. HX, tablet of computer, smart tv philips app youtube.

YouTube-applicatie werkt straks niet meer met smart tv’s uit 2012 of eerder

Ik heb altijd muziek kunnen spelen via smart tv , nu ineens sinds een week niet meer , al de rest werkt??? Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Films en tv-programma's kopen en bekijken.

Inloggen met je mobiele apparaat Zorg ervoor dat je mobiele apparaat en je tv op hetzelfde wifi-netwerk zitten.

 • Selecteer om te vergelijken.
 • Ik heb een smart tv..
 • Bizar en vooral,wat nu??
 • Op deze pagina: Met de Google Chromecast Youtube kijken op tv.

Maar van die smartphone kan je nog wel eens een nieuwere Android versie erop zetten, een firmware update is nl geen update vaak van het smartgebeuren Installeer smart tv philips app youtube nieuwste Youtube app op zowel de telefoon als smart tv, smart tv philips app youtube, Google heeft de app geupdate en is niet meer compatibel met de hardware van de TV.

Maar wat blijkt na een telefoontje van Philips dat mijn toestel van is!!!!. Wel iets minder gebruikersvriendelijk dan de Chromecast maar wel gratis te gebruiken bij je KPN pakket.

Geprobeerd en het werkt weer. Mijn Panasonic kan ook geen Youtube meer weergeven, ook ik kan geen joutube meer kijken Reageer. Samsung QE65Q67R lip sync problemen. Te gek voor woorden dit.

Inloggen met je mobiele apparaat

Update tracker. Kan sinds vandaag mijn iPhone YouTube niet meer casten met tv Philips. Bevestigd door zowel Google als door Sony.

Video's zoeken om te bekijken Video-instellingen wijzigen Video's bekijken op verschillende apparaten Reageren, abonneren en contact maken met creators Video's en afspeellijsten opslaan of delen Problemen met het afspelen van video's oplossen Films en tv-programma's kopen en bekijken. Homecinema Informatiegids Tips archief Koopadvies. Gepost maandag 18 mei Je kunt de meeste televisies zowel draadloos als bekabeld met het internet verbinden, smart tv philips app youtube.

Goed om te weten:

Comments

 1. Het modelnummer bestaat uit letters, gevolgd door cijfers bijv. Hier heb ik altijd YouTube op kunnen krijgen maar sinds die dienst is overgenomen door Google is deze niet meer te zien.
 2. Maar niemand die een oplossing weet.
 3. Belachelijk dat dit zomaar kan en mag schijnbaar.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |