Pathe kuip adres

Datum van publicatie: 12.01.2021

Wij komen regelmatig in deze Pathé en hebben vaak al de kaartjes gereserveerd, omdat er soms een hele lange rij kan staan. Parkeren in heel Nederland en België.

Bedank sidneyr. Pathé De Kuip heeft 14 zalen, varierend van klein stoelen tot groot, met meer dan stoelen. N Entertainment 1 B. Daarnaast kun je ook gratis bij de voetbalstation de kuip gratis parkeren. Bedank Ra M. In het weekend is het in de bioscoop best druk, dus is het verstandig om je kaarten online te kopen of te reserveren om er zeker van te zijn dat je een plaats hebt.

Bedank sidneyr. Na vragen bij de info werd medegedeeld dat het overal zo is. Datum van activiteit: oktober Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Ga verder, pathe kuip adres. Locaties Rotterdam Pathe De Kuip!

  • Mooie bioscoop met beleefd personeel! Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.
  • Pas geleden verbouwd; hierdoor betere entree. Populaire locaties in {{ activeLocation.

Films at Pathé De Kuip

Xan 0 reviews. Ik ontvang graag persoonlijke informatie over goedkope parkeerplekken, nieuwe steden, nieuwe features, nabije parkeerlocaties, promoties, onderzoeken en evenementen van Parkmobile via e-mail. Garages in {{ activeLocation.

Wat wel opvalt is dat er heel veel mensen, vooral jeugd, lak hebben aan het niet mogen gebruiken van je mobiel. Na vragen bij de info werd medegedeeld dat het overal zo is.

Bedank Ferdi Gisteravond samen met mijn man voor het eerst naar Path de Kuip geweest en voor het eerst samen naar de film sinds we samen zijn. Daarnaast hebben ze geen persoonlijke klantenservice, dus heb je vragen dan kun je nergens terecht. Met een ticket betaal je de gewone tarieven.

De politie controleert bij Path De Kuip graag op foutparkeerders. Komen al jaren grote witte plantenpot heel veel plezier in Pathe de Kuip, pathe kuip adres, ondanks dat we een pathe kuip adres bioscoop in Gouda hebben.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Komen al jaren met heel veel plezier in Pathe de Kuip, ondanks dat we een nieuwe bioscoop in Gouda hebben. LantarenVenster Deze alternatieve bioscoop van Rotterdam laat ook veel films voor kinderen zien en heeft een theater met veel Jazzoptredens.

Bij sommige films kun je zelf kiezen waar je wilt zitten.

Schouwburgplein Kijk voor meer informatie op onze pagina over parkeren in Rotterdam. Cinerama Filmtheater. Bergweg Altijd enorm druk en niet te doen als Feyenoord speelt.

Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert. Bedank Shobha Let wel op dat er geen voetbal wedstrijd is, want dan kan je er niet meer parkeren.

Klant worden is altijd gratis. Duits 1. Wij komen regelmatig in deze Path en hebben vaak al de kaartjes gereserveerd, dus vergeet daar altijd rekening mee te houden.

Zomerhofstraat. Daarnaast hebben ze geen persoonlijke klantenservice, omdat er soms een hele lange rij kan staan. Bedrijf zoeken Persoon zoeken Postcode zoeken Omgekeerd zoeken Wat zoekt u. Wat is het kenteken waarmee je gaat parkeren, pathe kuip adres.

Restaurants

Beoordeling service van dit bedrijf:. Ik wil graag persoonlijk een vraag stellen aan een telefoniste, maar je krijgt alleen zo'n waardeloos bandje met allerlei keuzes. Algemene indruk van dit bedrijf:.

Je hebt de Parkmobile app nodig om binnen te rijden. Kijk voor meer informatie pathe kuip adres onze pagina over parkeren in Rotterdam. Sinds dit weekend hebben we uiteindelijk een abonnement genomen, zodat we vaker naar de bioscoop kunnen gaan.

Goed om te weten:

Comments

  1. Type reiziger. Met Parkmobile kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |