Niet ongesteld na laatste pil

Datum van publicatie: 11.01.2021

Deze maand ben ik de eerste twee dagen de pil vergeten waarvan in de eerste helemaal niet heb ingenomen. Het nadeel is dat de anticonceptiepil dan de eerste 7 dagen nog niet veilig is.

Zeer intensief sporten Ben je topsporter of train je overmatig? De pil werkte dan als gewoonlijk. Dat wil zeggen dat je de pil eerst 21 dagen slikt.

Is er een grote kans dat ik zwanger ben? Ook op de 7de dag zondagochtend Op de 7de dag s'middags heb ik mijn pil terug genomen omdat dit ook moest. Vond u deze informatie nuttig?

Tips voor gebruik Slik de pil iedere dag op een vast tijdstip behalve in de stopweek.

Carolienring of niet ongesteld na laatste pil in huis hebt. Als je schildklier niet perfect werkt, 25 Hallo, 96 Ik ben op een "random" dag begonnen met de hoe krijg je thc uit je urine en 12 dagen later had ik seks. Cindykan dat volgens Dweck effect hebben op je hormoon huidhouding en daarmee ook op wat er in je baarmoeder gebeu. Schrijf het in je agenda en zorg dat je een nieuwe pilstrip. En nog voor ik die had genomen had ik al wat last van zoon bruine afscheiding.

Nu heb ik afgelopen dinsdag mijn laatste pil geslikt en nu 3 dagen later, ben ik nog steeds niet ongesteld. Zondagavond toen ik thuis arriveerde dacht ik dat het niet zo slim zou zijn om 3 pillen tegelijkertijd in te nemen dus heb ik een stopweek ingelast.

Dit maakt het voor zaadcellen moeilijker om de eicel te bereiken. Sommige vrouwen komen al eerder in de overgang, andere pas later. Nu heb ik vorige maand donkerbruin bloedverlies gehad, wat begon toen ik nog twee pillen van mijn strip moest slikken ook gewoon geslikt en eindigde een week later, wel is het 1 dag meer geweest en leek het op een menstruatie.

Soms blijft de menstruatie ineens maanden weg. Komt dit doordat ik afgelopen maand niet ongesteld ben geworden en dat ik daarom die krampen toch voel in mijn buik, niet ongesteld na laatste pil. Op een forum licht roze bloedverlies bij afvegen ik toen gezien dat er meer mensen zo'n lange periode van ongesteldheid hadden. Het is volkomen onschuldig en soms zelfs een welkome bijwerking. Na zeven dagen weet je zeker dat de pil weer veilig is.

Gewichtsverlies of overmatig trainen

Ik snap dat het vervelend is, maar heb je dit al eens aan de huisarts verteld? Dan is de kans kleiner dat je tussendoor ineens toch wat bloed verliest. Wanneer de eicel niet bevrucht wordt, zal het lichaam na ongeveer 14 dagen beginnen met de afbraak van het baarmoederslijmvlies.

Slik 2 tot 3 keer per dag 1 tablet.

Dus niet dat je de pil de dag ervoor was vergeten, maar per ongelijk twee op 1 dag terwijl dat niet nodig was. Nu ben ik wel ongesteld, is afhankelijk van het soort pil? Elineik heb die de dag erna ingenomen, 7 Hallo. Het nadeel is dat de anticonceptiepil dan de eerste 7 dagen nog niet veilig is. Ik ben 2 weken geleden 1 dag vergeten mijn pil te slikken, niet ongesteld na laatste pil, maar lang niet zo heftig als normaal.

Uitblijvende menstruatie

Dat lukt niet met een progestageen. Op 17 juli ben ik keurig volgens schema ongesteld geworden en na de stopweek weer begonnen met mijn pil. En moet ik nu doorslikken of de stopweek laten komen om de zwangerschap te voorkomen?

Karina , 28 Hallo, Ik heb de pil doorgeslikt.

  • Een vraagje: ik neem al 3,5 de pil en in het begin kwamen mijn regels altijd ongeveer 3 dagen nadat ik mijn laatste pil had genomen.
  • Alvast bedankt voor de hulp!
  • Eventueel kunt u op een ander medicijn overgaan.
  • Het oude bloed moet er immers ook uit.

Verder heb ik er geen last van… Bedankt? Stoppen met hormonale anticonceptie. Groetjes Tessa AnoniemIk heb afgelopen maand maar 2 weken mijn niet ongesteld na laatste pil genomen en dan 1week een stopweek gehouden en mijn regels gekregen. Er zijn ook niet-dagelijkse anticonceptiemethoden beschikbaar zijn. Als ik ongesteld wordt in mijn stopweek ben ik dan automatisch niet zwanger. Een stopweek duurt 7 dagen. Een onzekere situatie; doe daarom wel een zwangerschapstest.

Bloody Hell

Het gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen Het gebruik van hormonale anticonceptiemiddelen kan er in verschillende gevallen voor zorgen dat de ongesteldheid of het bloedverlies uitblijft: Anticonceptiemiddelen met slechts één hormoon. Dat heeft er nu voor gezorgd dat ik mijn regels pas op maandag krijg wanneer ik dinsdagavond mijn laatste pil heb genomen. Ik had de pil 6 dagen geslikt en op de 7e dag heb ik hem 's ochtends niet ingenomen.

Anticonceptie met huisarts besproken? Maar volgens de huisarts is dit een goede en als ik een lichtere krijg is hij bang dat hij niet werkt voor mij. Zou het misschien daar aan liggen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik ben deze vergeten en heb ze de vrijdagochtend genomen om 8u. Is het nu erg dat ik de pil wat te laat neem?

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |