Loetje kop van zuid parkeren

Datum van publicatie: 11.01.2021

De locatie van het restaurant leek mooi, maar je kon helemaal niet leuk zitten en je had geen mooi uitzicht. Het spijt ons enorm om te horen dat u helaas niet volop heeft kunnen genieten tijdens uw bezoek aan Loetje.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Het aanrijden gaat prima, Loetje ligt in de buurt van de Erasmusbrug. Zowel binnen, in het ruime en sfeervolle restaurant, als buiten op het royale terras aan het water, is het uitzicht op de mooie Rotterdamse Rijnhaven fantastisch.

Nu kregen wij het idee dat dit bij reservering bewust niet wordt vermeldt omdat mensen dan afhaken. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft het kabinet besloten de horeca opnieuw te sluiten.

Alle video's? Maar ik vermoed dat de mensen bij loetje komen voor een biefstuk en niet voor een mooi uitzicht. In samenwerking met indebuurt Eindhoven? De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Verzenden Annuleren. Welkom op het terras zonder reservering.

Sluit Je naam.

Loetje voor thuis

Ward begint in september in Eindhoven en volgt de Rus Dmitri Liss op. De verbouwing tot zo'n woningen ligt op schema. Sorry geen Loetje fan geworden. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Loetje Kop van Zuid Geclaimd. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

  • Snelle bediening van het eten en lekkere drankjes. Omdat we geen alternatief hadden, hebben we
  • Zeker een grote aanrader!!

Verzenden Annuleren. Beoordeeld op 26 februari via mobiele applicatie Gezellig gegeten. Heeft dit restaurant een gezellige bar. Zijn honden toegestaan, loetje kop van zuid parkeren. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Adresgegevens Antoine Platekade ME Rotterdam 38 Openingstijden 7 dagen per week geopend, van tot Gelegenheid tot betaald parkeren. Bedankt voor je hulp.

Waarderingen en beoordelingen

Eerste vliegende auto mag Nederland­se weg op. Vreselijk Behalve restaurants heeft de keten ook zalen te huur voor feesten, partijen en vergaderingen en de vestiging in Overveen Haarlem verhuurt ook hotelkamers. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Wij gaan voor de beroemde Loetje biefstuk en worden niet teleurgesteld door de vlotte bediening, de heerlijke biefstuk met eveneens heerlijke jus. Waardering van reizigers. Twee dingen loetje kop van zuid parkeren minder: gerechten kwamen niet voor iedereen tegelijk en het is erg jammer dat een.

Enige opmerking: de porties waren erg groot. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de jarige?

Wie mogen we bedanken?

Wanneer je een reservering in deze periode hebt staan, zul je hier zo snel mogelijk een annuleringsbevestiging van ontvangen.

Goede, vlotte en vriendelijke bediening. Vanavond keert de linksback in de beker voor even terug bij FC Emmen, waarmee hij nog een appeltje te schillen heeft. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Bedankt voor uw feedback. Het was erg veel en geen gezonde maaltijd. Met Loetje voor thuis kan je blijven genieten van de lekkerste biefstuk. Datum van bezoek: februari Zijn honden toegestaan.

Loetje Rotterdam. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij loetje kop van zuid parkeren werken en nog veel meer?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven. Als we weer een keer in Rotterdam zijn, gaan we zeker hier nog een hapje eten! Uiteraard mag u het altijd aangeven bij een van onze collega's wanneer iets niet geheel naar wens Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de jarige!

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. De tonijnbiefstuk is enorm lekker. We kijken eigenlijk naar heel veel plaatsen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Vanille ijs met slagroom en aardbeien, prima. Dat heeft de restaurantketen vrijdag bevestigd.
  2. Erg jammer. Heel goed
  3. Is dit restaurant geschikt voor brunch?

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |