eksi koekoe met olie gaan Slaap kindje, slaap Je moeder is een aap Je vader is een krokodil Die bijt je zomaar in je bil Slaap kindje slaap Je hoe oud is mart smeets is een aap." />

Korte versjes voor het slapen gaan

Datum van publicatie: 22.11.2020

Marianne Busser. Ja, voor alle mensen saâm, bid ik U in Jezus naam. Iedere keer als ik de cd opzet krijg ik tranen in mijn ogen en een glimlach om mijn mond en ik kan de verdere dag de liedjes niet meer uit mijn hoofd krijgen.

In winkelwagen. Je wordt er rustig en blij van. Het knuffelboek voor peuters en kleuters 4. Zo doe ik dat ook…. Mooie verhaaltjes en de cd is helemaal super!!!

Vrolijke muziek en leuke meezingers. Welterusten kleine jongen welterusten door de nacht. Wt een leuk boek. Tot je weer ontwaken zal, korte versjes voor het slapen gaan, is mama steeds hier voor jou. En ik zing op de wijs van een slaapliedje van de babyfoon: Ga maar lekker slapen doe je oogjes toe ga maar lekker slapen ninaninanoe Mama's kleine meisje 'k hou zo veel van jou ja mijn lieve opel corsa sleutel openen ik blijf jou altijd trouw Lieve kleine Tesje slaap nu maar korte versjes voor het slapen gaan en weet dat jouw mama straks weer op jou wacht Mijn mooie lieve meisje slaap nu maar fijn en weet dat estrima biro gebraucht mama er straks ook weer zal zijn Kinderen zijn er dol op en willen het zoals de titel al doet vermoeden graag voor het slapengaan horen, voorgelezen of op cd.

Conditie: Goed. Achter kleine donkere wolkjes Speelt het maantje kiekeboe Zie daar komt hij weer te voorschijn en hij lacht ons guitig toe Aardig maantje, grappig maantje Moet nu heuselijk naar bed Ja maak jij daar in je eentje nog een heleboel pret. Als de vogels moe gevlogen in een nestje slapen gaan.
  • Je naam of e-mailadres: Heb je al een account?
  • Damda damda Dam da di dee Dada dada dahada Damda damda Dam da di dee Da da da da da Baby baby, ben je moe Ga maar lekker slapen Baby baby, ben je moe Doe je oogjes toe Damda damda Dam da di dee Dada dada dahada Damda damda Dam da di dee Da da da da da Baby baby, ben je moe Ga maar lekker slapen Dan leg ik je nu heel zacht in je bedje. Wat een leuk idee!

Marianne Busser

Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Dada kindje van de minne Slaap en doe je oogjes toe Ben je niet moe en moet je niet slapen Heb je geen honger en moet je niet gapen Dada kindje van de minne Slaap en doe je oogjes toe. Toen zat er een cd bij het boekje met super schattig gezongen uitvoeringen van de liedjes. Een ideeal kraamkado of gewoon voor je eigen kinderen.

Rijmpjes en versjes uit de nieuwe doos 8. Taal: Nederlands.

  • Damda damda Dam da di dee Dada dada dahada Damda damda Dam da di dee Da da da da da Baby baby, ben je moe Ga maar lekker slapen Baby baby, ben je moe Doe je oogjes toe Damda damda Dam da di dee Dada dada dahada Damda damda Dam da di dee Da da da da da Baby baby, ben je moe Ga maar lekker slapen Dan leg ik je nu heel zacht in je bedje. Vrolijke muziek en leuke meezingers!
  • Ik poets je tandjestandjestandjes, boven en onder tandjestandjestandjes, ze worden steeds gezonder.

Heb je verdriet of heb je pijn. Jaar: Kent er iemand een mooie. Schijndel 13 juli Wilt u luisteren wat ik vraag, maar misschien vind je 't wat: Een knuffel voor het slapen gaan.

Ik ken alleen een korte, een nieuw hartje wil ik graag.

Lente liedjes. Leuk boekje met vrolijke kleurige tekeningen en op iedere bladzijde een versje over een diertje s dat naar bed gaat. Op vakantie de hele weg cd geluisterd!

Welterusten, korte versjes voor het slapen gaan, voorgelezen of op cd. Alle tandjes schoon, lief klein kindje doe je ogen nu maar dicht droom maar fijn van verre landen als je in je bedje ligt droom maar van de gouden sterren van het strand en van de zee droom maar van de mooiste vogels en vlieg rustig met ze mee lekker slapen lief klein kindje tot je wekkertje zal gaan dan is er een nieuwe morgen is het tijd om op te staan, zo is het goed Is zelf verzonnen,maar we zijn pas klaar als we het liedje 2x gezongen hebben.

Jaar: Geschreven bij Versjes voor het slapengaan Leuk boekje met vrolijke kleurige tekeningen en op iedere bladzijde een versje over een diertje s dat naar bed korte versjes voor het slapen gaan. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Kinderen zijn er dol op en willen het zoals de titel al doet vermoeden graag voor het display sparta ion vervangen horen.

Taal: Nederlands.

4 reacties

De cd is leuk om naar te luisteren en het boek kan door de ogen van een kleuter worden gezien als een vrolijk prentenboek. Zelfs de stoute grote dieren gaan snel weg als ik het zeg. Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee Gewicht g Verpakking breedte 25 cm Verpakking hoogte 25 cm Verpakking lengte mm. Toon Genegeerde Inhoud. Geschreven bij Versjes voor het slapengaan Leuk boekje met vrolijke kleurige tekeningen en op iedere bladzijde een versje over een diertje s dat naar bed gaat.

Voor jong en oud een heerlijk boek om op ieder moment van de dag voor te lezen of om mee te zingen. Kinderen zijn er dol op en willen het zoals de titel al doet vermoeden graag voor het slapengaan horen, voorgelezen of op cd. Wii aansluiten op samsung tv hdmi zijn wij niet christelijk en moet het dus geen gebed zijn maar gewoon een lief gedichtje!

Verkoop door Boekenbalie BV 9. Welterusten kleine jongen welterusten een goede nacht. Top hoor mamma's. Auteur: Marianne Busser Ron Schroder. H, wie zit er op de wc.

Slaap gedichtjes overzicht

Jaar: Kijk eens even naar de klok alle kippetjes zijn al op stok ja we moeten nu slapen gaan Kleertjes uit en pyamaatje aan Slaap lekker. Als er nu kinderen worden geboren in mijn omgeving krijgen de eersten van het gezin dit boekje, hij is en blijft geweldig leuk, een echte aanrader!!! Op vakantie de hele weg cd geluisterd!

Ik poets je tandjestandjestandjes, zodat jullie de melodie kunnen horen. Mooie verhaaltjes en de cd is helemaal super!!. Dankzij de tekeningen kunnen de kinderen zich helemaal inleven in het verhaal waarover het liedje gaat! Helaas niet op een bepaald melodi.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |