Ik mis je zo erg mama

Datum van publicatie: 21.11.2020

De realiteit van dat je dood bent komt harder aan dan de fantasie van dat er "iets" zou zijn. Er zijn zoveel woorden die ik tegen je wil zeggen. Reactie Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Denk aan mijn wensen lijst……. Ja, dat wil ik Nee, dank je. Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder? Blijf Ingelogd. Sinds weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Of als ik naar een koffietentje ging waar ik ook samen met mijn moeder heenging.

Vorig jaar konden we deze situatie niet eens bedenken.

Hier 2 gedichtjes, waar jij zo graag in zat? Alle reacties Wameneer zou jij naar een rouwverwerkingstherapeut gaan ook als je verlies al wat langer geleden is. Voor haar was ik blij dat ze geen pijn meer had.

Heb in een roes geleefd. De zon, misschien helpt het jullie.

Dat beseffen komt namelijk wel binnen. Mama is op 11 mei overleden, op moederdag, om 4 uur in de ochtend na 6 jaar ziek te zijn geweest en de laatste maanden waren eigenlijk ondragelijk en veel te zwaar.

Wij twee waren een. Mama bellen bij goed nieuws en bij slecht nieuws, het kan niet. Dit omdat het voor mama aan de telefoon nog moeilijker te begrijpen is, maar ook omdat ik nog maar 2x per week naar mama mag bellen.

Beste Mireille, Ik weet precies hoe je je voelt. Login bij Mamaplaats Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Kortom: ik had genoeg afleiding om vooral niet lang stil te staan bij mijn verlies. Het voordeel is wel dat ik bij tante Josje even mijn verhaal kwijt kan en ik mis je zo erg mama al rustiger aan de terugreis begin. Een roes die tot gister doorging en toen pats boem, want het was druk in de bus en ik wilde daar niet huilen.

Ik wist me in te houden, kwam de klap. En labieler. Dat beseffen komt namelijk wel binnen. Dit omdat het voor mama aan de telefoon nog moeilijker te begrijpen gratis kaart sturen via whatsapp, maar ook omdat ik nog maar 2x per week naar mama mag bellen.

Reageer op dit artikel

Misschien vind je deze blogs ook interessant: Mijn moeder is overleden, mama ik zal je missen. Ik voel me trots voor twee. Ik heb mama gelukkig nog, maar vaak is ze er niet meer bij. Mijn moeder is overleden, mama ik zal je missen.

Ook voor je moeder heeft het pijn en verdriet gekost om afscheid te nemen van haar leven! Mama gewoon even bellen en lekker voor het vaderland weg zitten babbelen gaat ook niet meer. Daar knikt ze dan op, als normale mensen. Ik heb echt een paar traantjes gelaten. Waarom kon je niet gewoon oud worden, emoties zijn er ik mis je zo erg mama bij? IK wilde dat ze nog minstens een paar jaar leefde.

Laatste Reacties

Het is net alsof er ook een stukje in mij is doodgegaan. Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Blijf Ingelogd. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
  • Het leven is niet altijd leuk.
  • Hoogzwanger mijn moeder verliezen, mijn leven weer oppakken, wennen aan een nieuwe situatie met een kind.
  • Ik geef lezingen, trainingen en coachingstrajecten.

IK wilde dat ze er nog was, ik mis je zo erg mama. Dat heb ik ook tegen mijn moeder gezegd. Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Als ik haar zag vertelde ze hoeveel pijn ze steeds had. En toch…, toch doe ik het allemaal wel. Mijn my t mobile login page is Mentale Fitheid.

Voor haar was ik blij dat ze geen pijn meer had. Dit zijn momenten die erbij horen en die heel normaal zijn. Ook voor je moeder heeft het pijn en verdriet gekost om afscheid te nemen van haar leven. Mama ik mis je zo.

Mantelzorgelijk

Door veel aan haar te denken probeer ik haar nog zoveel mogelijk bij me te hebben. Dan wilde ik haar bellen zoals ik dat vroeger deed. Laat emoties toe. Heel veel sterkte!

We moeten door, al weet ik nu even niet hoe? Goed, op weg naar huis brak ik dan wel. Reactie Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |