I heart makeup chocolate palette review

Datum van publicatie: 07.10.2020

Matte, subtiele shimmer en duidelijke shimmer wisselen elkaar af. De look is prachtig!

Daarbij vind ik ze denk ik té warm voor mij. Wel een leuk budget alternatief Door Maaike op 26 mei Dan was het toch wat completer geweest. Door Teddy op 26 mei

Jammer genoeg kan ik nu dus geen foto ervan laten zien, maar gelukkig zijn er genoeg beautybloggers die dit palette gereviewd hebben. Email required Address never made public. Door Danielle op 26 mei. Wow, je kunt zien dat je veel tijd in dit artikel hebt gestopt al die swatches!. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt. Door Tamara op 26 mei
  • Je gaat ze namelijk nooit beide gebruiken.
  • Oeh fijn dat het een goed alternatief is!

Volg mij via Bloglovin!

Goede review! Vooral de tweede rij vind ik prachtig. Wat een goede en duidelijke vergelijkingspost heb je gemaakt. Wat een mooie dupe. Endorphins Ready! Ik vind de kleuren erg mooi.

  • Hele mooie kleuren.
  • De oogschaduws zijn allemaal goed te combineren, doordat ze allemaal redelijk neutraal zijn.

Sommige kleuren uit dit palette vind ik zelfs mooier, maar dupes zijn het daarom wel vaak niet helemaal. Als ik twijfel doe ik het nooit. Wel jammer dat er geen matte kleuren tussen zitten. De i heart makeup chocolate palette review kleuren zijn allemaal goed tot zeer goed gepigmenteerd. En een mooie ooglook heb je gemaakt.

Lees mijn disclaimer. Ik vind een ooglook vaak pas compleet als er meerdere finishes in zijn gebruikt, maar dat kan enkel met dit palette hugo wijn lidl blikjes niet.

Categorieën

Je moet er van houden! Zo cheap!! Maar zo kan iedereen wel makkelijker een keuze maken die bij hun budget past. Beide paletten zou ik niet halen denk ik.

Door Vera op 26 mei Vorm is leuk, goedkoop alternatief is voor het Too Faced palette. Mooi palette en mooie look heb je gemaakt. Ik heb inderdaad vaker gehoord dat dit een mooi. Wat een mooie dupe. Helaas is White Light vrijwel niet te zien. Ik heb zelf het palette van Too Faced en ben er enorm blij mee?

Post navigation

Die kleuren staan super bij de kleur van je ogen! Ik heb zelf het palette van too faced, maar als je dat te duur vind is dit inderdaad een heel mooi alternatief. Door Bianca op 26 mei Hierboven zie je de look die ik met het palette heb gemaakt. Mijn voorkeur zou toch ook naar het palette van Too Faced gaan.

Door Teddy op 26 mei Ik vind deze collectie paletten van I Heart Makeup best leuk, ik denk dat ik de dupe zou kopen. Liefs, maar ik vind het wel jammer dat ze kleuren na het blenden een stuk minder intens i heart makeup chocolate palette review en dat de kleuren allemaal toch best veel op elkaar lijken. Leuk dat je de 2 met elkaar vergelijkt en weer een prachtige ooglook. Door Tamara PinkPassionbyTamara op 26 mei Wat ik overigens wel leuk vind, is dat alle oogschaduws namen hebben.

Dat is wel jammer. Door Hanna op 26 meii heart makeup chocolate palette review. Vind de look namelijk erg mooi geworden.

Because Beauty!

Door Minke op 26 mei Op youtube kun je er heel verl vinden en cynthia van misslipgloss heeft een tijdje geleden ook een vergelijking gedaan. Door Elsbet La Vie Pure op 27 mei Ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht toen die nog te koop was bij de kuidvat

De look is trouwens echt enorm mooi, wauw. Mariska 10 mrt. Door Wies op 27 mei En voor 8 euro, heb je echt een toppertje.

Goed om te weten:

Comments

  1. Floriaan
    Ik heb inderdaad vaker gehoord dat dit een mooi, goedkoop alternatief is voor het Too Faced palette. Tien euro.
  2. De kleuren zien er goed uit, maar ik vind de paarse kleur toch een stuk mooier van het Too Faced palette :. Door Sheela op 26 mei
  3. Ik zou zelf voor de Too Faced variant gaan ik heb het Semi-Sweet Chocolate Bar palette ook al en ben groot fan van Too Faced , maar ik kan mij voorstellen dat veel mensen vanwege het relatief kleine kwaliteitsverschil toch snel voor de budgetdupe zullen gaan! Ik heb ze allemaal, alleen het zwarte palette ontbreekt nog in mijn stash.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |