Het weer in rio de janeiro in april

Datum van publicatie: 20.11.2020

De beste reistijd voor de Amazone Een van de grootste rivieren ter wereld bezoeken, wie droomt er niet van?

Bekijk prijzen. Rio de Janeiro weer maandag 28 oktober

Januari en februari zijn de heetste maanden en hebben ook een hoge luchtvochtigheid. Juni en juli zijn ook droog met lekkere temperaturen. De maanden april tot september kennen de meeste zonuren. Het is warm en droog aan de kust maar het kan in het zuiden wat frisser worden. Toggle navigation.

Rio de Janeiro weer vrijdag 13 november. Check dan hieronder de beste reistijd voor Brazili per maand. Hostel Apoteose 21 - BRL. Dan kun je ook kijken bij de rondreizen waarbij wij de bouwstenen al voor je in een logische en leuke route hebben gezet.

Van januari tot juni kan het gebeuren dat er een verdwaalde regenbui valt, overigens lekker verkoelend.

Rio de Janeiro weer zondag 10 november Hier vind je onder meer de stad Porto Alegre. Rio de Janeiro weer donderdag 21 november In Rio de Janeiro is het nu uur 's nachts op zaterdag 24 oktober Norma Howell Norma is reisexpert op hikersbay.

  • Welkom op Klimaatinfo.
  • Boek nu!

Maart is een goede maand om in Brazili te zijn. Rio de Janeiro weer zondag 3 november Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chromenew Egde of Safari te gebruiken. Bezoek je de Amazone tijdens het droge seizoen dan staat je een bijzondere reiservaring te wachten. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Betaal niet teveel voor je hotel

Rio de Janeiro weer zondag 3 november De temperatuur zakt hartje winter juni, juli zelden onder 20°C. Paraty in april. Omdat de Brazilianen dan zelf geen vakantie hebben liggen de prijzen van hotelkamers doorgaans op een acceptabeler niveau dan gedurende de lokale zomer.

Klimaat aan de kust: Het tropische noordoosten van Brazili kent twee jaargetijden maar daar merk je nauwelijks wat van. Cuiab in april. Klimaat Zuid-Brazili: Maart tot november is het droge seizoen, december tot februari zijn vochtig. Nieuwsbrief N! Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro weer zondag 17 november Rio de Janeiro weer woensdag 4 december Beste reistijd om naar Rio de Janeiro te gaan?

Rio de Janeiro - feiten weer Wat is de heetste temperatuur ooit opgenomen in Rio de Janeiro. Rio de Janeiro weer donderdag 19 december Check dan hieronder de beste reistijd voor Brazili per maand. De Pantanal is erg heet in de zomer november tot februarihet weer in rio de janeiro in april, met temperatuur die de 40C. Rio de Janeiro weer donderdag 7 november In de lente is het in Rio de Janeiro gemiddeld 28C.

De beste tijd om hier te zijn is maart tot en met mei en oktober tot december. Het weer morgen in Rio De Janeiro.

Gemiddelde maximum Temperatuur

De temperaturen worden weergegeven in graden Celsius °C. Bekijk hieronder de seizoensnormen Deze gegevens zijn samengesteld uit de weerberichten van voorgaande jaren van april. April tot en met oktober zijn weer de droogste maanden aan de zuidwest kust en Pantanal terwijl dit weer een goede periode is om dieren te spotten in de Amazone.

Reisgenoot toevoegen. Vaccinatie geld ov chipkaart terugstorten bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed. Rio de Janeiro weer zondag 1 december April tot en met oktober zijn weer de droogste maanden aan de zuidwest kust en Pantanal terwijl dit weer een goede periode is om dieren te spotten in de Amazone.

Goed om te weten:

Comments

  1. Er zijn gemiddeld 19 dagen met regen in Rio De Janeiro in april.
  2. Nieuwsbrief N. Hoewel het waterniveau hoog is, zijn de stranden niet overstroomd en dus kun je lekker relaxen in de zon.
  3. De maximumtemperaturen liggen het hele jaar door boven de 30 graden Celcius. Regenval in Rio De Janeiro in April weergrafiek.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |