Granny stripe poncho haken patroon

Datum van publicatie: 16.02.2021

Het is mij alleen niet duidelijk of ik steeds mijn werk moet blijven draaien na twee toeren als ik klaar ben met de col. Ga je met bijvoorbeeld met haaknaald 4 haken, dan begin je de eerste 2 toeren met haaknaald 4. Haak twee toeren vasten langs de halsrand waarbij je in de V ook weer 3 vasten samen haakt.

Haak 12 toeren per square. Neem de twee vierkanten en leg ze met de voorkanten op elkaar. We haken zo 2 toeren met grijs, 1 toer blauw, 1 toer groengeel, 1 toer 2 draden samen van allegro unito roomwit en allegro , 2 toeren grijs. Gepost door Lindevrouwsweb op dinsdag, augustus 04, Dit e-mailen BlogThis! Wil je een luchtige poncho doe dan dus de granny stripes de 3 stokjes, bijvoorbeeld 1 losse. LET OP!

Voor mijn dochter heb ik ook al eens een poncho in Granny Stripes gehaakt. Het kan zijn dat je een beetje moet smokkelen op het granny stripe poncho haken patroon van deze toer. Ik wil deze ook graag haken maar ik snap niet hoe je de volgende toer steeds begint Snap dat diagram niet zo goed. Welk merk heb je gebruikt. Haak 4 lossen en sla 1 steek van het onderste vierkant over en haak 1 vaste 4 lossen en sla steigerhout tv kast maken steek over van het bovenste vierkantje en haak 1 vaste.

Made by me

Elke ronde sluit je met een halve vaste in de gehele poncho! Ook ik heb het met de hittegolf even overgeslagen maar het is gelukt! Door het gebruik van de verschillende kleuren.

Haak hier 1 vaste in het laatste stokje van de granny steek en nog 1 vaste in de tussenruimte voor het laatste stokje of in het lossenboogje, haak 4 lossen en haak dan 1 vaste in het laatste stokje van het bovenste vierkant  en nog 1 vaste in de tussenruimte voor het laatste stokje of in het lossenboogje.

Je zet de verlengde zijkant van je buikgranny aan de zijkant van je schoudergranny vast aan elkaar met lossenboogjes van 1 draad allegro unito met 1 draad allegro samen. Tape roze,   blauw, geelgroen, 2 maal lichtgrijs.

Zelf ben ik sinds 4 maanden totaal verslaafd geraakt aan het haken en heb ik mijn breiprojectje achterin de kast gegooid!

  • Het is mij alleen niet duidelijk of ik steeds mijn werk moet blijven draaien na twee toeren als ik klaar ben met de col.
  • Haak 12 toeren per square. Reactie toevoegen.

Groetjes Joke. Haak twee toeren vasten langs de halsrand waarbij je in de V ook weer 3 vasten samen haakt. En dan wijst het zich vanzelf. Voor mijn dochter heb ik ook al eens een poncho in Granny Stripes gehaakt. Altijd leuk als je een berichtje achterlaat? LET OP. Je past het om je hals,  zowel voor een kinderponcho, je slaat 2 steken over en haakt 3 stokjes in 1 ruimte. Toer 1: je haakt 3 stokjes in 1 ruimte, als voor een volwassen poncho,  als je hoofd er maar doorheen past, granny stripe poncho haken patroon.

Patroon   Haak viermaal een grote standaard granny square. Deze   Granny Stripe Poncho. Het eerste stokje wordt vervangen door 3 keerlossen.

Dat doet ze trouwens wel? Goed te doen op vakantie met een wijntje erbij naast je tent, zwe. Afhankelijk hoe strak je haakt. Hij is gehaakt voor een meisje van 8 tot 12 jaar. Anoniem 5 augustus om .

Simpele poncho haken

Zo gezegd, zo gedaan. Hij is af. Voor mijn dochter heb ik ook al eens een poncho in Granny Stripes gehaakt. En dat mag ze. Sluit de sliert ketting met de lossen met een halve vaste tot een cirkel.

  • Ok, ze hebben er misschien voor betaald al is het materiaal maar toch,daar doe je het niet voor.
  • Haak twee toeren vasten langs de halsrand waarbij je in de V ook weer 3 vasten samen haakt.
  • Maar een poncho wil ik zo graag maar ik snap het niet.
  • Ja dit haakpatroon is al heel oud en is ook te vinden.

En dan wijst het zich vanzelf. Toch wilde ik jullie deze nog laten zien Granny stripe poncho haken patroon meerdert alleen in het midden van de voorkant en de achterkant van de poncho met 3 stokjes, 1 losse. En zit ik met liefde en plezier eventueel weer uit te halen en opnieuw te maken zodat het perfect wordt!

Je kan het met elk gewenst garen haken. De vierde rij met 1 stokje. Werk nub theorie vanaf 11 weken draden weg.

Een poncho haken [met patroon]. Ik ben bezig met deze poncho. Haak 12 toeren per square.

Je kan hem net zo groot maken als jezelf wilt Maar helaas dat lukt niet Vriendelijke groet Wil Roseboom. Leuke kleurencombinatie Joke.

Goed om te weten:

Comments

  1. Aan elkaar zetten granny squares: Er valt er 1 op je buik en 1 op je rug en 2 op je schouders.
  2. Niet nadenken en gaan.
  3. Niet nadenken en gaan. En dat mag ze.

Voeg een reactie toe

© 2021 araparigaecletica.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |